Kommunikasjonshuset Trio Media er totalleverandør innen kommunikasjon. Det har vi vært i 35 år. Vi leverer alt fra kommunikasjonsstrategi, rådgivning, merkevarebygging og konseptutvikling til design og montering av skilt, bildekor og utsmykning. Målrettet budskap og målrettet markedsføring er kjernen i faget vårt. Vi holder til i nyoppussede lokaler i Namsos sentrum. Vi har også et nært samarbeid og felles prosjekter med Lindseth Reklame, som gjør at vi har et større kompetansemiljø å spille på. Kommunikasjonshuset Trio Media er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Vi er på utkikk etter en markedssjef

Ønsker du å jobbe med markedsføring i et spennende og
fremoverlent kommuikasjonsbyrå?

Er du en nettverksbygger og en selger som liker å organisere,
planlegge og gjennomføre prosjekter og kampanjer?

Liker du å jobbe kreativt i et miljø som er i stadig endring
og som beveger seg raskt?

Da har vi lyst til å snakke med deg!

Ledig stilling

Som markedssjef i Kommunikasjonshuset Trio Media vil du få ansvar for salg og kontakt opp mot både eksisterende og nye kunder. Du vil også være en del av et kreativt, solid og godt arbeidsmiljø.

Vår nye markedssjef vil i tillegg til å ha ansvar for å selge våre tjenester og produkter – være en sentral del av den daglige driften. Vi er på jakt etter en kreativ person som trives med å komme med innspill og ideer. Du er selvdreven, liker å ta initiativ og komme med forslag til nye konsepter for kampanjer, tekster, prosesser og andre lignende oppgaver.

Kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg som er strukturert og makter å ha mange baller i luften. Vi ser etter deg som har pågangsmot, interesse for faget og bransjen, samt deg som liker å spille på lag med en kreativ og morsom gjeng.

Hos Kommunikasjonshuset Trio Media er vi opptatt av at vi sammen jobber for å skape de beste resultatene for våre kunder og samarbeidspartnere.

Vi leverer budskap som virker, i kanaler som treffer

Vi tilbyr:

  • Et positivt arbeidsmiljø
  • En sentral plass i en spennende bedrift
  • En variert, og morsom arbeidsdag i kontakt med kunder i ulike bransjer og prosjekter
  • Mulighet for egenutvikling
  • Lønn etter avtale

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte;

Daglig leder Jonas Olsen på tlf. 918 98 887 

eller styrets leder Arne Ramstad på tlf. 900 45 808.

Søknad med CV og attester sendes så fort som mulig til firmapost@triomedia.no