Personvernerklæring

Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan Kommunikasjonshuset Trio Media samler inn og bruker opplysninger om besøkende på våre nettsider.

Kommunikasjonshuset Trio Media har rutiner for hvordan vi håndterer personopplysninger på våre nettsider. Informasjon som er samlet inn via henvendelser på nettsidene våre kan du enkelt sjekke her: GDPR – Request personal data

 Hvordan informasjonen brukes
Informasjonen som samles inn brukes hvor det er nødvendig for å:

  • Levere våre tjenester til deg og å kommunisere rundt disse tjenestene med deg.
  • Tilpasse innhold på nettsiden.

Eksempler på slike opplysninger er navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Når du fyller ut skjema på våre nettsider vil informasjonen bli liggende i vårt system inntil vi ikke lenger ser henvendelsen som relevant eller du ber om at vi sletter den.

 Personvernprinsippet sier at du har rett til å bestemme over opplysninger vi har om deg. Som hovedregel må du gi samtykke til at vi kan bruke opplysningene. Vi skal rette oss etter det du bestemmer.

Du har rett til å få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg. Dersom Kommunikasjonhuset Trio Media har registrert opplysninger om deg som er unøyaktig eller ufullstendig, har du rett til å kreve retting av de aktuelle personopplysningene. Du kan også kreve at vi sletter personopplysninger om deg.

Kommunikasjonshuset Trio Media videreformidler ikke personopplysninger.

Dersom du tidligere har gitt samtykke til at vi sender deg informasjon knyttet til våre tilbud og tjenester – og ønsker å gå tilbake på dette kan du sende en mail til firmapost@triomedia.no

Webanalyse og informasjonskapsler

For å kunne vi en bedre brukeropplevelse av våre nettsider benytter vi Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson og du kan selv administrere bruken av informasjonskapsler via din nettleser.