Kommunikasjonshuset Trio Media er totalleverandør innen kommunikasjon. Det har vi vært i 35 år. Vi leverer alt fra kommunikasjonsstrategi, rådgivning, merkevarebygging og konseptutvikling til design og montering av skilt, bildekor og utsmykning. Målrettet budskap og målrettet markedsføring er kjernen i faget vårt. Vi holder til i nyoppussede lokaler i Namsos sentrum. Vi har også et nært samarbeid og felles prosjekter med Lindseth Reklame, som gjør at vi har et større kompetansemiljø å spille på. Kommunikasjonshuset Trio Media er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Er du vår nye montør?

Ønsker du å jobbe i et spennende og
fremoverlent kommuikasjonsbyrå?

Trives du med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver.

Liker du å jobbe kreativt i et miljø som er i stadig endring
og som beveger seg raskt?

Er du i tillegg glad i folk?

Da har vi lyst til å snakke med deg!

Ledig stilling

I skilt- og dekoravdelingen til Kommunikasjonshuset Trio Media er vi på utkikk etter en ny montør. Arbeidsoppgavene vil være alt fra skriving og prising av tilbud til produksjon og montering av alle typer skilt, foliering, produksjon og montering av bildekor samt oppheng/utsmykking av lokaler, for å nevne noe.

Er du hendt, og samtidig har pågangsmot – og evne til å lære deg nye ting? Er du opptatt av kvalitet og gode møter med kunder? Da oppfordrer vi deg til å søke jobb hos oss.

– Et givende og godt miljø

Snorre Løberg har nesten 20 års fartstid i skilt- og dekoravdelingen til Trio Media. Han er full av lovord om jobben.

– Hvordan er det å jobbe i som montør i Trio Media spør du? Jo, det kan jeg fortelle deg. Det er helt topp. Jeg trives veldig godt på jobb. Daglig utfordres jeg rent faglig, og føler at jeg har en spennende, variert og god arbeidshverdag, sier Snorre. 

Han har i dag hovedansvar for alt som har med skilt- og dekor å gjøre hos Trio Media. Nå har han – og vi – behov for flere flinke folk på laget. 

– Denne stillingen passer deg som er hendt, har pågangsmot, har evnen til å lære deg nye ting. Har du for eksempel jobbet som håndverker eller noe lignende, kan dette være jobben for deg. Vi gjør veldig mye forskjellig i løpet av en uke her hos oss. Alt fra å legge folie på biler(bildekor), montering av skilt på bygg, demontering av skilt og produksjon av enkle skilt, for å nevne noe, sier han videre. 

Kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg som er strukturert og makter å ha mange baller i luften. Vi ser etter deg som har pågangsmot, interesse for faget og bransjen, samt deg som liker å spille på lag med en kreativ og morsom gjeng.

Hos Kommunikasjonshuset Trio Media er vi opptatt av at vi sammen jobber for å skape de beste resultatene for våre kunder og samarbeidspartnere.

Vi leverer budskap som virker, i kanaler som treffer

Bli en del av laget vårt

Jørrn Opdahl, daglig leder i Kommunikasjonshuset Trio Media

Vi er i dag seks personer, men har behov for flere flinke folk.

– Vi søker nå etter en ny montør,  men det vil komme muligheter for å bli leder for skilt- og dekoravdelingen etter hvert. Dette er et satsingsområde for oss i tiden fremover, og vi har ambisjoner om å vokse utenfor Namdalen. For å få det til trenger vi folk med pågangsmot og folk som har lyst til å gjøre en god jobb sammen med oss, sier daglig leder Jørn Opdahl.

Vi tilbyr:

  • Et positivt arbeidsmiljø
  • En sentral plass i en spennende bedrift
  • En variert, og morsom arbeidsdag i kontakt med kunder i ulike bransjer og prosjekter
  • Mulighet for egenutvikling
  • Lønn etter avtale

Har vi pirret nysgjerrigheten din?

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte; daglig leder Jørn Opdahl på tlf. 911 12 200

Søknad med CV og attester sendes så fort som mulig til firmapost@triomedia.no