Hva gjør vi?

Kommunikasjonshuset Trio Media har lang og god erfaring med å gjøre både små og store kunder mer synlige gjennom målrettet markedsføring. Våre ansatte har god kompetanse innenfor både grafisk design, webutvikling, tekst, foto, dekor og digital markedsføring. Har du et prosjekt du ønsker å sette til livs, ikke nøl med å ta kontakt.

Grafisk produksjon/Alt av trykksaker

Ingen sak er for liten, ingen bok er for stor. Trenger du hjelp til å få noe ned på papir, eller hjelp til utforming av en grafisk profil? Har du behov for en brosjyre, utstyr til en messe, visittkort eller kanskje et magasin? Vi kan hjelpe deg. Vi håndterer prosessen fra bestilling til ferdig levert produkt.

 

Merkevarebygging

For å bygge en sterk merkevare må du jobbe med hele kundeopplevelsen. Evig eies kun et dårlig rykte, sier Henning Kvitnes. Dessverre er det ikke omvendt – at et godt omdømme eies for evig og alltid. Det er i all hovedsak omgivelsene dine som definerer deg som merkevare. Vi kan hjelpe deg med å gi omgivelsene dine et godt inntrykk av din merkevare.

 

Profildesign

Alle har godt av litt fornyelse i ny og ne. Enten det er snakk om en tur til frisøren eller om din bedrift får et lite ansiktsløft. Hos oss kan vi ikke hjelpe deg med hårklipp, men vi har kompetansen og verktøyene til å hjelpe deg og din bedrift med å få en ny look.

 

Digital markedsføring

Finner folk deg på Google? Får du og din bedrift den oppmerksomheten og de resultatene du ønsker? Vi kan hjelpe deg med å analysere, endre og optimalisere din bedrift på alle digitale flater. Vi hjelper dere med innholdsproduksjon, CRM, landingssider, SEO, annonsering i sosiale medier og Google-ads.

 

Skilt- og bildekor

Hos vår skilt- og dekoravdeling har vi lang og god erfaring med design og produksjon av skilt i alle former og fasonger, og vi kan hjelpe deg med alt innen bildekor. Profildekor på bil og andre kjøretøy er en effektiv og fin måte å gjøre deg og din bedrift synlig, samtidig som det gir et profesjonelt inntrykk.

 

Webdesign og nettside

Vær tilgjengelig. Nå ut til flere. Få nye kunder. En nettside som framstår moderne kan hjelpe deg med å gjøre akkurat dette, og det er her vi kan hjelpe deg. En god hjemmeside handler om god kommunikasjon med kundene dine. Et godt design gjør nettsiden enkel og lettfattelig for kunden å navigere i.

 

Foto/video/tekst

Et bilde kan si mer enn tusen ord, sier noen. Mens andre sier at det hele handler om å finne det ene ordet eller den ene setningen som kan si mer enn tusen bilder. Vi kan hjelpe deg med begge deler. Kombinasjonen med god tekst, gode bilder og en fengende video er oppskriften på å nå fram med ditt budskap.

 

Sosiale medier

Vil du at din bedrift skal bli synlig på sosiale medier? Synes du det er vanskelig å vite hva som virker og hva som ikke virker? Vi kan gi deg tips og gode råd til løsninger som fungerer for akkurat deg og din be drift. Vi kan også hjelpe deg med å ut forme en detaljert mediestrategi – og en plan til selve gjennomføringen.