Ny sjef i kommunikasjonshuset Trio Media

NAMSOS: Jonas Olsen (34) går inn som ny daglig leder i Kommunikasjonshuset Trio Media. Olsen kommer fra jobb som innholdsprodusent samme sted.

– Vi er meget godt fornøyd med at Jonas har takket ja til å bli daglig leder. Han har gjennom flere år levert godt innhold til våre kunder, er svært kreativ, og har vist seg å ha den strukturen som skal til for å lede staben vår i årene som kommer, sier styreleder Arne Ramstad.

Ramstad var med på å starte Kommunikasjonshuset Trio Media i Namsos for 35 år siden. I dag er selskapet en komplett leverandør av kommunikasjonsløsninger til næringsliv, organisasjoner og offentlige etater.

Olsen erstatter Per Sigurd Lindseth som daglig leder i selskapet. Per Sigurd har det siste året hatt delt stilling som daglig leder både i Kommunikasjonshuset Trio Media og Lindseth Reklame. Han går nå tilbake til full stilling som daglig leder i Lindseth Reklame, men vil fortsatt ha en del administrative oppgaver for Kommunikasjonshuset Trio Media.

– Oppdragsmengden begge steder er stor, og økende. Nå var tidspunktet riktig for å omstrukturere arbeidet litt, og igjen sette inn en egen daglig leder i Namsos på fulltid. Vi er sikre på at Jonas er riktig mann for det, sier Ramstad.

Olsen selv ser fram til å jobbe i en ny rolle.

– Jeg kommer fortsatt til å være innholdsprodusent, og jobbe aktivt med våre kunder på det. Men samtidig kan jeg nå bidra mer aktivt med å jobbe strategisk for Kommunikasjonshuset Trio Media. Vi har mange spennende kunder og prosjekter. Men det er fortsatt et uforløst potensial blant mulige kunder og partnere i distriktet, sier Olsen.

Olsen har allerede startet som daglig leder i selskapet.

Kommunikasjonshuset Trio Media eies i dag av Lindseth Invest og Trio Media Invest.

Kontaktinformasjon:
Styreleder Arne Ramstad, arne.ramstad@triomedia.no, Tlf. 900 45 808.
Daglig leder Jonas Olsen, jonas.olsen@triomedia.no, Tlf. 918 98 887.